Nieuwbouw

Als alles goed verloopt zullen wij medio 2012 ons nieuwe huis betrekken. Dit huis moet nog gebouwd gaan worden, maar gelukkig konden we ons huidige huis snel verkopen en gaan we nu tijdelijk huren, tot ons nieuwe huis klaar is. Helaas moet er nog begonnen worden en moet er natuurlijk ook nog genoeg verkocht gaan worden. Al is er een groot voordeel dat er ook huurhuizen van de woningbouwvereniging worden gebouwd, maar goed je weet maar nooit in deze tijd.

Ons nieuwe huis komt in een nieuw te bouwen kleinschalig project vlak bij het centrum van Culemborg. Voor meer info kun je ook kijken op http://www.bloembedden.nl/. We hebben een eengezinswoning aan een leuk hofje en achter het huis is een groot plein met parkeerplaatsen.

Ik barst van de ideeen voor het nieuwe huis en vind het soms moeilijk dat we nog zo lang moeten wachten, maar ja het is even niet anders. Ik hoop jullie op mijn blog een beetje op de hoogte te kunnen houden over de vorderingen. Hier onder een overzichtstekening van de nieuwe wijk!