zaterdag 4 augustus 2012

Leuke Winkel!

Nu ik me had voorgenomen om niks meer te kopen in ons nieuw huis, ik kan namelijk de hele straat hier restijlen met mijn voorraad aan tierelantijnen, verschijnt er in eens een supergave winkel bij ons in de stad. Grrrr, dat zul je altijd zien. Ik was al een keer met moederdag mijn boekje te buiten gegaan en een mooie betonnen vaas voor mezelf gekocht. Dat was de enige keer dat ik er iets zou kopen, het is namelijk niet zo een goedkope winkel en zoals eerder genoemd heb ik erg veel spullen.

Toch was ik nog op zoek naar iets op een kale plek boven de bank, toch nog maar een keer naar die mooie winkel en ja hoor, daar vond ik weer iets unieks. Een zwart geschilderd jutedoek met een gestempelde tekst erop, echt heel gaaf. Dus ik was weer overstag. *zucht* Gelukkig zijn het twee items waar ik nu nog steeds super blij mee ben en hopelijk een beetje tijdloos zijn. Mijn voorraad ga ik maar eens uitzoeken en op marktplaats gooien ;)

Klik HIER of HIER voor die leuke winkel!

4 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Ik weet zeker dat ik bij zo'n winkel me ook niet in zou kunnen houden, al vind ik overigens dat je het met twee aankopen nog heel goed hebt gedaan :)!

Lieve groet, Ingrid

ღMirandaღ zei

Ohh wauww wat een mooie spullen heb je gekocht idd, ik zou ook moeite hebben hoor. Wij hebben ook zo'n winkel in het dorp en vaak geef ik een beetje extra gas als ik voorbij komen. Zo mooi allemaal maar ook een beetje heel duur...

Xxx Miranda

Corine(THUIS) zei

Een leuke winkel om de hoek is ook wel onweerstaanbaar :) Mooie aanwinsten kocht je er hoor!
Groeten, Corine

THE BLACK BARN zei

MOOIE SPULLEN HOOR! GOED GEDAAN!

FIJNE DAG,

MIRANDA