maandag 23 april 2012

Opruimen!

Ze zeggen wel eens "Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd" en dat geldt voor mij helemaal.

We hebben een drukke tijd achter de rug, eerst hebben we ons nieuwe huis woonklaar gemaakt, daarna zijn we verhuist en natuurlijk de geboorte van Nathan. Langzamerhand komen we weer in ons normale ritme en heb ik echt 1001 dingen in mijn hoofd die ik graag allemaal zou willen doen. Helaas gaat dit niet altijd met 2 koters om je heen, zeg maar rustig helemaal niet. Maar ik blijf maar met mijn plannen in mijn hoofd zitten.

Op zolder staan nog steeds dozen die er al staan tijdens de verhuizing die ik moet uitzoeken, sterker nog er staan dozen bij mijn schoonouders die er al een jaar (van toen we verhuisde naar ons tijdelijke huurwoning) staan die ik nog moet uitzoeken en natuurlijk wil ik na mijn zwangerschap mijn kledingkast uitzoeken, want zo als bekend heb ik niks om aan te doen ;) Mijn marktplaats-carriere nieuw leven in blazen. En dan nog de woonkamer, slingers, ballonnen, kaarten, kraamkado's, het is in mijn ogen een grote puinhoop, hoe lang laat je zoiets hangen?

Dus jullie begrijpen wel, ik hebben een "to-do-list" van ongeveer een meter lang, maar ik weet niet waar, hoe en wanneer ik moet beginnen. Gelukkig beginnen de kraamvisites een beetje af te lopen, zit Ezra 2 ochtendjes op school (al vind ik het dan ook wel lekker om even achter de laptop te kruipen) en begint Nathan eindelijk een ritme te krijgen van +/- 6 voedingen per dag. Dus wie weet, heb ik binnenkort ook een opgeruimd huis en een opgeruimd hoofd!

3 opmerkingen:

Corine(THUIS) zei

Tja al is die tijd voor mij al flink lang geleden, ik herken het wel ;)
Ik pikte voor mezelf uit de lange to-do-lijst altijd een paar dingen die ik dan per week wilde afstrepen. Anders heb je het gevoel dat je echt niks doet...
Succes met alles en geniet van je kids!
Groeten, Corine

Home and Lifestyle zei

Zoals Corine zegt...begin met de zaken die het meest belangrijk voor je zijn! Of telkens een klein klusje, het feit dat je iets door mag strepen geeft ook al ruimte in je hoofd.

Succes met alles! Lieve groet, Ingrid

ღMirandaღ zei

Ik ben ook heel erg van het opruimen, idd een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd.

Soms worden m'n medegezinsleden weleens gek van me ;-)

Succes met opruimen!

XXx Miranda