zondag 28 november 2010

Goed nieuws!

Gelukkig zijn we weer wat opgeknapt, de verkoudheid houdt nog wel iets aan, maar verder gaat het prima. Het was lang geleden, dat de griep ons zo in zijn greep had, hopelijk hebben we het gelijk maar gehad voor dit seizoen.

Vorige week hebben we goed nieuws gehad omtrent ons nieuwe huis. Officieel staat in ons koopcontract dat er 70% verkocht moet zijn voor ze gaan bouwen. We zaten dus een beetje in een gat, zo van; "hoe lang gaat dat duren? En wat als ze nooit aan die 70% komen?" In deze tijd is alles onzeker! Maar gelukkig hebben alle partijen besloten om gewoon alle huizen te gaan bouwen! Wij vermoeden zelf dat de huizen die niet verkocht zijn naar de woningbouwvereninging gaan. Dus wij zijn super blij en hopelijk kunnen we 2e kwartaal 2012 ons stulpje betrekken!

Ik zal binnenkort eens wat frequenter gaan loggen over het nieuwe huis, er is al heel veel gebeurd bij onze nieuwe woonplek, en er staan al een hoop foto's op de laptop, dus binnenkort meer.

8 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Spannend allemaal...en leuk om hier de ontwikkelingen te kunnen volgen van het huis.

Gelukkig dat jullie er allemaal een beetje boven op gekomen zijn, griep hebben is geen pretje!

Een fijne zondag! Lieve groet, Ingrid

Anja zei

Hoi, ik kom hier via via en het lijkt me erg leuk te horen hoe het allemaal verder gaat met je nieuwe huis. Heb dat ook eens meegemaakt.
Je hebt er een volger bij.
Fijne zondag groetjes Anja.

Miranda zei

Fijn dat jullie weer wat zijn opgeknapt! Ben benieuwd naar de ontwikkelingen van jullie nieuw te bouwen huis, in ieder geval goed nieuws dat ze kunnen beginnen...

Fijne dag,
Miranda

Corine zei

Ah dat is goed nieuws, logisch dat je je dan gelijke een stuk beter voelt :)
Groeten, Corine(THUIS)

Katja zei

Hoi,

jullie boffen zeker zeg. Hier in Amsterdam wordt zoveel afgeblazen betreffende renovatie en nieuwbouw.
Zodra wij tekenen voor de aankoop van onze gerenoveerde woning mogen we naar een wisselwoning, niet eerder. Dat contract heeft nogal wat voeten in de aarde gezien de financiering dus wacht ik maar af.
groetjes

kienkele zei

Dat klinkt allemaal reuze spannend Miranda en al duurt het nog een tijd, de voorpret is ook al heel leuk! Fijne zondag, groet, Tineke

Marieke Reintjes zei

Ook ik kom hier via via, je gaat dus een nieuw huis bouwen, erruugg leuk lijkt mij zo, meld mij dus direct als volger aan, wil het graag allemaal van je lezen!!
Fijne zondag, hartelijke groet, marieke

vosges paris zei

dat wordt leuk.. en super spannend voor jullie de komende tijd ;) Gefeliciteerd!