vrijdag 1 oktober 2010

Afscheid!

Vandaag hebben we afscheid genomen van ons paleisje. Nu zweven we even in ons tijdelijke huurhuisje, om hopelijk straks weer een nieuw paleisje te kunnen creeëren.

Voor iedereen, maar vooral voor ons zelf hieronder nog een keer de herinnering aan ons prachtige paleisje. Klik op de foto voor een vergroting!

8 opmerkingen:

Katja zei

ja, het is zonde maar je hebt de nieuwe bewoners van jullie huis er vast blij mee gemaakt. Ik ben er van overtuigd dat het volgende huis een plaatje wordt. Je hebt nog even de tijd om erover te brainstormen.
Succes in jullie tijdelijke stulpje.

Lynda zei

je weet nu hoe het moet he!!! Komt vast en zeker goed!!!!

Groetjes
Lynda

Home and Lifestyle zei

De nieuwe bewoners komen in een gespreid bedje...wat had je het daar allemaal prachtig ingericht! Dat komt straks in je nieuwe huis vast ook weer dik in orde!

Lieve groet, Ingrid

"Een sneller kloppend hart ♥" zei

Ja dat voelt even weemoedig zo zeg....succes met de overbruggings-periode in 't huurhuisje en hopelijk snel wat anders leuks!

Groetjes, Veronique

little sweet things zei

Ooohw wat zal je dit prachtige warme huis missen maar ik weet zeker dat jullie nieuwe huis onder jouw handen weer net zo gezellig gaat worden.
Succes met verhuizen!
Liefs Sas

Bonjade zei

Oh zo mooi.......
Ben benieuwd naar je nieuwe onderkomen...
Fijn weekend
Liefs

Nieneke zei

't zijn prachtige plaatjes inderdaad.Maar ik weet zeker dat je straks weer van de prachtige plaatjes unt schieten..

Kirsten zei

Zeker een prachtig paleisje zeg.. wow! Kan me voorstellen dat het je aan 't hart gaat! Maar.... op naar een nieuw paleisje! :)

X