vrijdag 3 september 2010

Vandaag...

Vandaag is het dan zover....we krijgen de sleutel van ons tijdelijke huurhuis! Een vreemde gewaarwording allemaal, aan de ene kant wil je hier zo snel mogelijk weg aan de andere kant weet je met een nieuwbouwhuis maar nooit hoe het gaat lopen. En wat laten we dan achter? Ons levenswerk? Pieker pieker. We concentreren ons dus maar op een ding tegelijk (nou ja eigenlijk 2; huurhuisje leuk en gezellig maken en dit huis netjes opleveren aan het einde van de maand.

7 opmerkingen:

Lynda zei

STOP MET PIEKEREN!!!!! het komt allemaal wel goed!!! Hier kun je een heerlijk tijdelijk winternestje van maken en dan(wanneer is de oplevering) lekker fris beginnen in je nieuwe huis!!! Steeds weer opnieuw inrichten! Geniet en houdt moed!!

Groetjes
Lynda

Kom Achterom zei

Meid ik wens je veel succes! en voor nu maak er nog maar eventjes een heerlijk thuis van!!
lieve groet Yolanda

Nieneke zei

Nou van harte dan maar met je tijdelijke huisje...
Ik weet zeker dat je daar ook een gezellig thuis van maakt in afwachting van...

Kirsten zei

Is er enig zicht op wanneer het nieuwe huis opgeleverd zou moeten worden?
Het lijkt me moeilijk om van een tijdelijk huis een echt thuis te maken.. maar met de donkere dagen in zicht gaat het je vast lukken er een gezellig thuis van te maken! Succes!!

Mayflower zei

Maak er een heerlijk en knus thuis van en verheug je op het vooruitzicht van jullie nieuwe woning.
Succes met alles.
Lieve groet, Mea

Anoniem zei

Ow ik zou het allemaal wel spannend vinden,2 x stijlen,geweldig toch,wens je een fijn rommel weekend in je tijdelijke huis,lieve groet Joke.

Claudia zei

Wat leuk dat je een kijkje genomen hebt in mijn badkamer. Enne we hadden geen grote kamers hoor maar de rest was gewoon een grote open ruimte!

Liefs Claudia